Welkom op mijn website

In de aanloop naar onze drie maanden lange camperreis door Europa ben ik deze website aan het opzetten. Het vergt meer tijd dan ik had gedacht maar ik vind het heel erg leuk om te doen. Ik ben bezig met het schrijven van reisverhalen over onze meest recente reizen. Dat ga ik aanvullen met nieuwe verhalen die onderweg ontstaan. Daarnaast zal ik in de blog regelmatig bijhouden hoe het met ons gaat, zowel thuis als op reis.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een deel daarvan bestond uit het testen van een alkoofcamper. Is hij in het gebruik echt zo ideaal als we ons voorstellen? Het antwoord was 100% JA, na een geslaagde week in de Eifel, eind oktober 2016.

Vanaf begin mei zijn we op reis door Europa. We hebben er ontzettend veel zin in en ik hoop dat ik veel mensen kan laten meegenieten met mijn blog en verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s